K2_DATE_FORMAT_LC2

Samsung viser ny SmartPhone med Palm OS 5

K2_WRITTEN_BY 

Samsung Mobile viser i dette øyeblikk frem sin kommende SmartPhone: Samsung SGH-i505.

Telefonen har innebygget Palm OS 5.2.1, men størrelsen på minnet og hvilken prosessor den skal bruke er fremdeles ukjent. Telefonen er laget i en såkalt "clamshell" variant, dvs. at den kan åpnes og at nederste del inneholder tastatur, mikrofon og D-Pad (navigasjons-pad), mens øverste del inneholder skjerm og høytaler.

Skjermen vil også ha samme type "twist and flip" funksjonalitet som på Sonys dyreste Clié-modeller. dermed kan du velge om du vil at skjermen skal ligge ut eller inn når telefonen er sammenslått.

Skjermoppløsningen er ikke kjent, men om den har samme oppløsning som sin forgjenger SGH-i500 vil den ha en skjerm på 320x353 pixels, der den nederste delen av skjermen er satt av til forskjellige ikoner som har med telefonens batteristatus, dekning osv å gjøre.

På baksiden av telefonen har Samsung plassert et kamera med VGA (640x480 pixels) oppløsning. Telefonen har dessuten en SDkort port og utskiftbart batteri.

SGH-i500 skal virke i GSM/GPRS nettverk (usikkert om det er 2 eller 3 bånd) og er ventet å komme på markedet i Europa første halvdel av 2004.

Du kan lese mer og se flere bilder hos MS Mobiles


Brighthand: Samsung Showing Off i505 Palm OS Smart Phone
K2_READ 2762 K2_TIMES

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.