K2_DATE_FORMAT_LC2

PalmOne lanserer 3 nye modeller for høsten

K2_WRITTEN_BY 

Palmones nye enheter er ikke bare en fryd for øyet, men også en fryd i bruk. Selskapet har kommet med tre enheter for tre forskjellige bruker-typer og markeder, og mye tyder på at de har truffet blink med dette.

Tungsten T3 er tredje generasjon av PalmOnes umåtelig populære Tungsten T-serie. enheten har hele 64 Mb Ram innebygget, men det som virkelig har fått PDA-bruklere over hele verden til å sperre øynene opp er at enheten har fått en super skjerm med 320x480 pixels, og virtuelt Grafitti2-område. Denne kan både brukes i portrett- og landskaps-modus, moe som gjør den meget bra til f.eks. regneark og Word-dokumenter.
Tungsten T3 kan, som sine forgjengere, slås sammen slik at den blir svært liten. Den har dessuten Bluetooth innebygget. Vi har hørt rapporter om at Tungsten T3 bruker mye strøm, men dette kan avhjelpes ved å kjøpte en ekstra batteripakke til den.

 • Tekniske spesifikasjoner Tungsten T3

  Tungsten E er en rimelig, men kraftig PDA med en nydelig fargeskjerm (320x320 pixels) og ARM-prosessor. Denne har Palm OS 5.2.1 og hele 32 mb internminne. En heten har ikke Bluetooth, men det finnes som kjent Bluetooth SD-kort å få kjøpt.

 • Tekniske spesifikasjoner Tungsten E

  Palm Zire 21 er en oppdatert versjon av billig-modellen Zire, med alt du trenger av basis-funksjonalitet. Enheten har ikke cradle og har en sort/hvitt skjerm.


  Tungsten T3 produktside hos Ide Data
  Tungsten E produktside hos Ide Data
  Zire 21 produktside hos Ide Data


 • K2_READ 2695 K2_TIMES

  K2_LEAVE_A_COMMENT

  Make sure you enter the (*) required information where indicated.
  Basic HTML code is allowed.