Nye Palm OS enheter

Nye Palm OS enheter (19)

Ed Hardy hos Palm Infocenter har skrevet en fyldig omtale av Palm Pre - Palms nye smartphone.

Wired Blog Networks' Brian X. Chen har skrevet en flengende kritikk av Palm og mener deres siste modell, Treo Pro, ikke er løsningen på selskapets nedadgående kurve...

K2_DATE_FORMAT_LC2

Omtale av Palm Treo Pro

Palm Infocenter har tatt en titt på og skrevet en omtale av Palm Treo Pro.
K2_DATE_FORMAT_LC2

Videoer om Palm Centro

David Pogue i Washington Post har laget et lite innslag om Palm Centro - Palms nyeste smartphone. Her kan du se videoen direkte.

Ide Data har fått inn 5 stk Palm Centro.

Palm Centro, som er en snerten smarttelefon med Palm OS, er siste skrik fra Palm. Den har både trykkfølsom skjerm og fullt qwerty-tastatur. En smarttelefon trenger imidlertid ikke å være tung og klumpete.

Centro har dimensjoner på 10,7 x 5,4 x 1,9 cm, og vekten er på 119 gram. Sammenlignet med andre smarttelefoner fra både Palm og andre produsenter har Centro altså en temmelig beskjeden størrelse.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Palm Centro

Centro er en ny smartphone fra Palm som i all vesentlighet er en Treo 680 med ny form og design.

Nettstedet Engadget er de første som viser Palm Treo 700w, en lenge rykteomspunnet Treo smartphone med Windows Mobile. Det offisielle navnet er Treo 700w, noe som kan antyde at det er en Treo 700p med PalmOS i vente.
Verdens første Palm med Windows operativsystem lanseres etter alt å dømme i San Francisco i ettermiddag. Det har lenge gått rykter om at Palm nå forlater sitt eget operativsystem til fordel for Windows Mobile fra erkekonkurrenten Microsoft.
Endelig har PalmOne annonsert sin nye Smartphone: Treo 650 er en oppfølger til den svært suksessrike Treo 600.