Joomla CMS publiseringsløsning

Joomla CMS publiseringsløsning (7)

Joomla screenshotsJoomla er en publiseringsløsningsom er lisensiert under såkalt Open Source - GPL. Dvs at dette er fri programvare og kan benyttes av alle uten lisenskostnader.

Joomla har en eksepsjonelt stor bruker- og utviklerbase og er blant de mest benyttede publiseringsløsninger i verden.

NorPilot er laget i Joomla CMS

Joomlapolis har nettopp lansert versjon 1.2 Stable av sin umåtelig populære Joomla-komponent Community Builder.

Community Builder kan installeres på både Joomla 1.0.X, Joomla 1.5.X (native) og Mambo 4.5.0-4.6.5.

Joomla CMS har lansert en sikkerhetsoppdatering/bugfix for Joomla CMS. Du kan laste ned full versjon eller oppgraderingspakker ved å følge linken nedenfor. Joomla 1.5.7 Security Release Now Available

Joomla CMS! er oppdatert til versjon 1.5.6 - denne versjonen tetter et sikkerhetshull som i spesielle tilfeller kunne gitt administratortilgang til sider.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Joomla 1.5.5 lansert

Versjon 1.5.5 av publiseringsløsningen Joomla CMS er nå lansert.

Joomla CMS er nå lansert i versjon 1.5.4. Dette er en standard vedlikeholdsoppgradering, som fikser en del bugs og sikkerhetshull. I tillegg har Joomla-utviklerne lagt med en ny template - JA Purity, vinner av en konkurranse fra tidligere i år der over 60 templates deltok.
På det nye utvikler-nettstedet for Joomla CMS - developer.Joomla.org - skriver sjefsutvikler Wilco Jansen at det nå er tatt en avgjørelse som vil få store positive konsekvenser for neste store versjon av publiseringsløsningen.

Dersom du jobber med publiseringløsningen Joomla CMS 1.5 kan det ofte være kronglete å finne frem til hvor de forskjellige modulposisjonene er i en template (mal).