Twitter lenge gitt brukerne mulighet til å tilpasse farger, bakgrunnsbilde og profilbildet (avataren) på profilen sin.

Men, selv om mange greier dette utmerket, er det mange som fortsatt har problemer med å laste opp spesielt bakgrunnsbilder til Twitter.

I en studie i New York for en tid tilbake, ble flittige mobilbrukere spurt om hva de trodde inneholdt flest bakterier: Mobiltelefonen deres, eller et toalettsete. Et overveldende flertall svarte at toalettsetet måtte være det skitneste av dem.

De fikk seg en overraskelse da de ble fortalt sannheten: En mobiltelefon er faktisk blant det mest bakteriebefengte du omgir deg med.

Den gjennomsnittlige mobiltelefon er ganske motbydelig med tanke på bakterier, og i mange tilfeller faktisk mer urene enn toalettseter. Det er fordi de blir eksponert for mange flere kroppslige bakterier enn noe toalettsete. En kombinasjon av det at de er nær munnen din (spytt osv) og mobilteknologien som holder seg varm hele dagen, gjør at din favorittdings faktisk er en ynglefarm for bakterier. Blant annet har man funnet bakterien Staphylococcus aureus på mobiltelefoner. Dette er bakterien som bl.a. er ansvarlig for kviser, byller og lungebetennelse.

 

Hvis du ønsker å finne nærmeste taxiholdeplass er det en enkel sak når du har iPhone for hånden.

Du kan enten finne en holdeplass i nærheten av der du er, eller søke frem et sted og så finne nærmeste taxiholdeplass til det stedet.

Facebook var fra starten av en tjeneste beregnet på studenter, og dermed relativt unge mennesker. De utgjorde også hovedvekten av brukerne i begynnelsen.

Nå, en god stund etter lanseringen og etter en eventyrlig vekst, er den gjennomsnittlige Facebook-brukeren langt fra noen tenåring eller student. Den raskest voksende gruppen på Facebook er tvert i mot aldersgruppen 35-54 år (276,4% vekst på 6 måneder). De følges tett av brukere over 55 år (194,3% vekst siste 6 måneder).

Studentene (aldersgruppen 18-24 år) er fremdeles størst med 40,8%, men andelen er redusert fra 53,8% for 6 måneder siden.