Om du har brukt Twitter en stund så har du sikkert sett at det dukker opp #followfriday som tag i en del poster - og merkelig nok på fredager ;) Hva er egentlig dette?
Ta det med ro, her er forklaringen.

Google-bilen er å se i Oslo om dagen, og det i forbindelse med at selskapet fotograferer byen på gateplan til sin tjeneste Google Street View.
I følge NRK Beta er det Oslo og Bergen som i første omgang får den ære av å bli dokumentert av søkegiganten Google.

NRKbeta: NRKs sandkasse for teknologi og nye medier


Etter mange måneders venting vil snart President Obama få sin super-sikre versjon av smartphonen BlackBerry.

Washington Times meldte torsdag at presidentens BlackBerry 8830 er i "de siste utviklingsstadiene hos NSA (National Security Agency)". NSA tester fremdeles krypteringsprogramvaren for presidentens telefon for å sjekke at den er fullstendig tett. Presidenten kan få sin nye telefon om et par måneder, slik det ser ut nå.

Det er Washington DC-baserte Genesis Key som har utviklet SecureVoice, programvaren som vil brukes til å sikre presidentens telefon. Reasearch in Motion, som utvikler BlackBerry, har også vært med på utviklingen.

Om du er en av dem som har brukt Read It Later så kan jeg glede deg med at dette nyttige verktøyet nå også er tilgjengelig for iPhone og iPod Touch.

Read It Later er en tilleggsmodul for Firefox som lar deg merke artikler du vil lese senere. Du kan da lese dem selv uten tilgang til internett. Med en app for iPhone er det nå enda enklere.