K2_DATE_FORMAT_LC2

Kapselmaskiner - nytt og spennende alternativ for deg som liker espresso

K2_WRITTEN_BY 

Gaggia har nylig lansert en serie med såkalte kapselmaskiner. Dette er espressomaskiner som bruker såkalte kapsler istedenfor løs espressokaffe.

Caffitaly-systemet baserer seg på at 8 gram kvernet espressokaffe vakumpakkes i små pakker, klar til bruk. Selve pakkene ligner litt på sånne syltetøypakker man får på hoteller o.l., men inneholder altså kaffe.

Fordelene med Caffitaly kapselsystemet er bl.a. at det ikke er noe søl (noe som kan være et "problem" om du har dårlig tid og skal lage espresso på tradisjonell måte), og at kapslene er designet på en slik måte at vannet kommer til hvert eneste korn med kaffe. Dermed får du maksimalt ut av kaffen uten å kunne noe om baristaens edle kunst ;)

Når det er sagt - du har heller ingen mulighet til å påvirke resultatet annet enn å evt trakte mer eller mindre vann. Alt til sitt bruk, sier nå jeg.

Kapslene kommer i forskjellige smaksvarianter.

Se de forskjellige typene espressokaffe tilgjengelig i kapsler

Gaggia har som sagt lansert flere maskiner: Den ganske elegante og funksjonsrike Gaggia l'Amante Caffitaly (kr 5490,-)og de noe enklere Gaggia K111 (kr 2095,-) og K111-D (kr 2395,-).

Gaggia l'Amante kommer i variantene sølv og rød, mens Gaggia K111 kommer i sort og Gaggia K111-D i sølv.

Alle maskinene har koker i rustfritt stål, noe som er uvanlig i så rimelige maskiner som K111/K111D. Dette er maskinene for deg som ønsker enkelhet, men allikevel noe som er bedre enn mye av det som finnes som pallevarer på Elkjøp osv.

 

Besøk Gaggia espressomaskiner

K2_READ 4069 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.