K2_DATE_FORMAT_LC2

Canon EOS 500D med filmopptak i full HD!

K2_WRITTEN_BY 

Canon EOS 500D Digital, EF-S 18-55 IS har filmopptak i full HD!

Med Canon EOS 500D får du frem alle sider av historien. Fang alle detaljer i imponerende 15,1 megapikslers oppløsning, eller ta opp sylskarp video i full HD-kvalitet.

Canon 500D forsideMed oppløsning på 15,1 megapiksler foreviges alle øyeblikk i minste detalj, slik at du kan skrive ut i plakatformat eller beskjære til du har et perfekt utsnitt. ISO-område på opptil 3200, som kan utvides helt til 12800, sørger for at du kan fotografere i svært lite lys, mens Canons DIGIC 4-prosessor sørger for at bildet ikke ødelegges av støy. Dette er spesielt nyttig i situasjoner der du ikke kan eller ønsker å bruke blits.

Eller hva med å velge kameraets filmprogram og filme det som skjer? Du kan for eksempel filme alt som skjer i et bryllup, en utflukt med vennene dine eller barnet ditt som tar sine første steg. Deretter kan du glede deg over kvalitetsopptak i full HD (1080P) som du kan vise på en HDTV via kameraets HDMI-tilkobling. Når det skjer mye du vil filme, kan du ta opp i 720P- eller VGA-kvalitet. Da får du plass til mer på minnekortet og kan filme lenger.
Canon EOS 500D leveres med følgende:
EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS, oppladbart batteri, batterilader, USB kabel, videokabel, skandinavisk manual, reim, frontdeksel til kamerahuset,/deksel til objektivet, CD med driverer og softwareprogram
PS: Secure Digital minnebrikke medfølger ikke
EOS 500D egenskaper:
 • 15,1 megapikslers CMOS-sensor i APS-C-format
 • Filmopptak i full HD 1080p-kvalitet med HDMI-utgang for tilkobling til HDTV
 • Høy ISO-hastighet på opptil 12800 for enestående ytelse i lite lys
 • Serieopptak på opptil 170 store JPEG-bilder med 3,4 bilder i sekundet
 • 3,0-tommers Clear View VGA LCD-skjerm med direktevisning
 • Bredt AF-område med 9 punkt og meget presist sentralt AF-punkt
  (kryssensor)
 • DIGIC 4 med 14-bits bildeprosessering for naturtro farger og fine graderinger
 • Integrert EOS-rensesystem med selvrensende bildebrikke
 • Kompakt og lett kamerahus
 • Kompatibelt med samtlige EF- og EF-S-objektiver, Speedlite EX-blitser og
  tilbehør.

Kjøp Canon 500D her

 

Canon 500D baksideFlere spesfikasjoner for Canon EOS 500D

15,1 megapikslers CMOS-sensor
Canons 15,1 megapikslers CMOS-sesor har enestående ytelse i lite lys og gir bilder med imponerende lite støy – ideelt for alle som ønsker å skrive ut i plakatformat. Det gir også rom for kreativ beskjæring samtidig som du har nok detaljer til flotte utskrifter.
Filmopptak i full HD
EOS 500D kombinerer eksepsjonell stillbildefotografering og videoopptak i full HD (1080p). Når du har behov å lagre lange videoopptak på minnekortet, kan du velge å ta opp i 720p- eller VGA-kvalitet. En HDMI-tilkobling lar deg vise videoopptak og stillbilder i HD-kvalitet på en HDTV.
Høy ISO for lite lys
EOS 500D har ISO-område på opptil 3200, som kan utvides til 12800, noe som er praktisk i situasjoner der det ikke er ønskelig å bruke blits.
Serieopptak på opptil 170 JPEG-bilder med 3,4 bilder i sekundet
EOS 500D tar 3,4 bilder i sekundet i serieopptak på opptil 170 store JPEG-bilder (9 RAW-bilder).
3,0-tommers Clear View LCD-skjerm med direktevisning
Du kan sjekke stillbilder og videoopptak i detalj på den 3,0 tommer store Clear View LCD-skjermen, som har forbedret klarhet med oppløsning på hele 920 000 punkter. Bytter du til Live View-innstillingen vises bildet direkte på skjermen i sanntid, og du kan enkelt fotografere fra vanskelige vinkler.
9-punkts AF-system
Kameraet har et presist AF-system med 9 AF-punkter som er spredt i bilderammen slik at det er enklere å oppnå fokus på objekter som ikke er i sentrum. Det sentrale AF-punktet er en lysfølsom kryssensor som gir nøyaktig fokus for lyssterke objektiver – velegnet for f/2.8 og mer lyssterke objektiver.
DIGIC 4
Canons DIGIC 4-prossessor og CMOS-sensor leverer i fellesskap 14-bits bildeprosessering som gir jevnere graderinger og naturtro farger. DIGIC 4 sørger også for avansert støyreduksjon ved fotografering med høye ISO-hastigheter, oppstartstid på brøkdelen av et sekund og tilnærmet øyeblikkelig bildevisning etter opptak.
Integrert EOS-rensesystem
Canons innebygde støvbeskyttelse bruker tre metoder til å holde bildet støvfritt: Beskyttelse mot støvdannelse i kameraet, selvrensende bildebrikke og mulighet til å kartlegge og fjerne mer gjenstridige støvpartikler med programmet Digital Photo Professional, som leveres med kameraet.
Kompatibelt med EF- og EF-S-objektiver og Speedlite EX-blitser
EOS 500D kan brukes med alle Canons EF-/ EF-S-objektiver og blitser i Speedlite EX-serien. Det gjør det mulig å sette sammen en utstyrspakke som er spesialtilpasset for hver enkelt fotograf

Klikk her for mer info om Canon EOS 450D

K2_READ 10141 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.