K2_DATE_FORMAT_LC2

RunPee: iPhone App forteller kinogjengere når det er trygt å gå på toalettet

K2_WRITTEN_BY 

Dagens morsomste iPhone app :)

Som Mashable, sier det: Et sjeldent funn - en iPhone app som både er nyttig og ustyrtelig morsom. Har du lurt på når det er best å gå på do når du er på kino? RunPee gir deg svaret.

Noen ganger blir det for mye brus (og kanskje for mye øl i forkant også) når du er på kino. Da melder kanskje behovet seg for å ta en kjapp tur ut for å lette på trykket. Men når bør du gjøre det? Du vil jo ikke gå gill av noe vesentlig i filmen...!

RunPee har løsningen: Du finner frem til filmen du skal se, og setter i gang timeren når filmen begynner. Når du kommer til et sted der det skjer lite gir telefonen beskjed til deg. Da er det bare å ta en tur ut.

I tillegg får du beskjed om et "cue", dvs en dialogsnutt som dukker opp i løpet av filmen som skal gi deg beskjed om at nå er det på tide å gå ut.

Du får også beskjed om du trenger å vente til etter at rulletekstene er ferdige. Noen filmer, slik som Iron Man, har ekstramateriale etter rulleteksten - nå får du beskjed om du trenger å vente - eller om du kan ta løpefart for å komme først ;) Her er iTunes-linken for RunPee.

Mashable - RunPee: iPhone App Tells Moviegoers When it’s Safe to Pee

Tags: ,

K2_READ 5627 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.