iPhone software

iPhone software (13)

Jeg innrømmer det: Jeg elsker dingser. Og den herligste dingsen jeg har hatt er min iPhone. Det finnes så mange apps for så mange forskjellige oppgaver at alle og enhver kan finne noe nyttig. Jeg har sjekket noen av applikasjonene for fotografer, og det har blitt noen av dem nå. Ingen jeg har sett har fått meg til å juble. Før nå!

Nordnet har lansert en gratis iPhone-app.

Som Nordnet-bruker kan du nå se aksje- og fondskurser, handle aksjer og fond i tillegg til å følge utviklingen i din portefølje direkte på iPhone.

Dagens morsomste iPhone app :)

Som Mashable, sier det: Et sjeldent funn - en iPhone app som både er nyttig og ustyrtelig morsom. Har du lurt på når det er best å gå på do når du er på kino? RunPee gir deg svaret.

Om du er en av dem som har brukt Read It Later så kan jeg glede deg med at dette nyttige verktøyet nå også er tilgjengelig for iPhone og iPod Touch.

Read It Later er en tilleggsmodul for Firefox som lar deg merke artikler du vil lese senere. Du kan da lese dem selv uten tilgang til internett. Med en app for iPhone er det nå enda enklere.
Quickoffice Mobile Suite for iPhone Arrives Microsoft fikk mye oppmerksomhet for et stund siden da de gikk ut med at de ville lansere en Microsoft Office Suite for iPhone.
Nå har imidlertid QuickOffice stjålet oppmerksomheten og lansert Quickoffice Mobile suite for iPhone-plattformen.

I følge rykter på nettstedet Gigaom kan en Skype-versjon for iPhone bli lansert allerede neste uke. Skypes sjef Josh Silverman har tidligere vært hemmelighetsfull og bare sagt "Følg med" når han er blitt spurt om en Skype-klient for Apple iPhone.

Her har jeg samlet en oversikt over norske iPhone-programmer.

Vet du om noen som ikke står på lista? Fortell om det i kommentarfeltet!

I følge Sympatico Tech News, har en niåring skrevet et fingermalingsprogram for iPhone.

NRKbeta er i ferd med å utvikle en egen versjon av yr.no for iPhone, og de er så fornøyde med det at de like godt viser frem en del screenshots av programmet allerede nå.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Installer 4 snart klar

I følge RIP Dev så er versjon 4 av Installer.app snart klar.