K2_DATE_FORMAT_LC2

Undersøkelse viser at iPhone-brukere er hardcore internettbrukere

K2_WRITTEN_BY 

Det er ingen tvil: iPhone-brukere er de mobile brukerne som bruker internett mest.

En undersøkelse utført i USA etter lanseringen av iPhone konkluderer med at dersom du gir brukerne en god browser så vil de strømme til mobilt internettbruk.

M:Metrics, som er ansvarlige for undersøkelsen, viser at nesten 85% av iPhone-kjøpere jevnlig bruker mobiltelefonen til å sjekke nyheter og annet innhold på web. Om man sammenligner dette med andre smartphone-brukere ser man at kun 58% av dem bruker telefonen til websurfing, mens så lavt som 13% av andre mobiltelefonbrukere gjør det samme. Det sier ikke rent lite om hvor mye iPhones intuitive og enkle brukergrensesnitt gjør for å få brukerne til å benytte se av mobilt surfing.

Undersøkelsen fant ut at 59% av alle iPhone-brukere brukte en søkemotor med telefonen, mot 37% av smartphone-brukere og 6% av andre mobilbrukere. Dette sammenfaller med informasjon Google annonserte i februar; Selskapet så hele 50 ganger flere søk fra Apple iPhone enn fra noen annen mobiltelefon. Dette er ganske unikt, med tanke på at iPhone kun eier 0,4% av markedet for mobiltelefoner.

Sannsynligvis skyldes dette at iPhone har en browser som gjør det enkelt å surfe, men som gir deg en surfeopplevelse som ikke ligger så langt fra det å surfe med en PC.

Nå må snart iPhone komme til Norge...!

K2_READ 2865 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.