K2_DATE_FORMAT_LC2

Netcom og Apple lanserer iPhone 3G i Norge 11. juli

K2_WRITTEN_BY 

TeliaSonera og Apple kunngjorde mandag at iPhone 3G blir tilgjengelig 11. juli i Norge (NetCom), Sverige (Telia), Finland (Sonera) og Danmark (Telia). Senere denne sommeren blir telefonen også tilgjengelig i Estland (EMT), Latvia (LMT) og Litauen (Omnitel).

iPhone 3G kombinerer revolusjonerende iPhone-funksjonalitet med 3G-støtte, innebygd GPS for lokasjonsbaserte tjenester og iPhone 2.0-programvare med støtte for Microsoft Exchange ActiveSync samt hundrevis av innebygde tredjepartsapplikasjoner gjennom det nylig lanserte iPhone SDK.

 

– Avtalen med Apple om å selge iPhone representerer nok et strategisk steg for oss i utviklingen av det mobile bredbåndsmarkedet og bekrefter vår posisjon som en attraktiv partner i Norden og Baltikum. Med iPhone møter vi kundenes krav til hastighet, tilgang og mobilitet på en helt ny og fantastisk måte, sier Kenneth Karlberg, president, Business Area Mobility Service, TeliaSonera.

– Vi er veldig glade for å samarbeide med TeliaSonera om lanseringen av iPhone i syv land i Norden og Baltikum. Vi gleder oss veldig til å gjøre denne revolusjonerende telefonen tilgjengelig for enda flere mennesker over hele verden, sier Apples COO, Tim Cook.

Kunder som ønsker oppdatert informasjon om den forestående lanseringen av iPhone i Norge kan registrere seg på netcom.no.

Apple satte fart på PC-revolusjonen i 1970-årene med Apple II og gjenoppfant PC’en i 1980-årene med Macintosh. I dag fortsetter innovasjonslederen Apple å drive industrien videre med banebrytende datamaskiner, operativsystemet OS X og programvareserien iLife. Apple leder også an i den digitale medierevolusjonen med bærbare iPod musikk- og videoavspillere og iTunes onlinebutikk, og har satt sitt spor på mobilmarkedet med introduksjonen av iPhone.

K2_READ 3390 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.