K2_DATE_FORMAT_LC2

iPhone til Norge 11. juli - med 3G og GPS

K2_WRITTEN_BY 

Endelig!

Nå kommer iPhone til Norge. Lanseringsdato er i følge Apple selv 11. juli. iPhone er kraftig oppdatert siden den nåværende versjonen - de viktigste nyhetene er 3G, innebygget GPS, støtte for Microsoft Exchange og tredjeparts programvare.

iPhone er, i følge Steve Jobs, telefonen som endret telefoner for all tid. Det er vanskelig å være uenig etter å ha brukt iPhone i noen måneder. Når iPhone nå kommer i ny versjon og med nytt og raskere operativsystem befester Apple posisjonen ytterligere. Tidligere i år uttalte Telenor at det fantes over 5000 iPhone-brukere bare i deres nett i Norge - og det før telefonen overhodet var lansert her i landet.

Jeg tror vi vil se en eksplosjon i bruken av iPhone her hjemme når telefonen lanseres i juli.

Endringer i selve telefonen

iPhone 2 skal visstnok være tynnere enn forgjengeren. I tillegg har den innebygget 3G og GPS. GPS benyttes bl.a. i det innebygde Google Maps-programmet. Lyden på telefonen skal også være bedre, men om dette gjelder telefonlyden (i headset) eller om det er høytaleren vi snakker om har jeg ikke funnet ut av ennå.

3G iPhone vil koste 199 dollar for versjonen med 8 gigabyte lagringskapasitet. Prisen for versjonen med 16 gigabyte blir 299 dollar. Sistnevnte blir tilgjengelig i både sort og hvit utgave.

 

iphone-2-basic-software.jpg

 

 

 

 

 

K2_READ 2947 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.