K2_DATE_FORMAT_LC2

iPhone firmware 2.0 crack like rundt hjørnet?

K2_WRITTEN_BY 

I følge iPhone Dev Team, som hacker iPhone firmware 2.0, så er det ikke langt unna lansering.

Pwnage tool, som brukes for å hacke telefonen, er snart klar i versjon 2.0. Utviklerne jobber hardt med å finpusse programvaren og ønsker å få testet så mange scenarier som mulig - de tester med alle varianter av iPhone og eksisterende firmware, og foreløpig ser testene lovende ut.

Programmet vil la deg, på en meget enkel måte, låse opp og oppgradere din iPhone eller iPod Touch med 1.1.x firmware. I tilllegg vil den kunne låse opp iPhone 3G.

Ganske fascinerende hvordan de utvikler denne programvaren. Utviklerne sitter i land over hele verden og deler på utviklingsoppgavene. På lanseringsdagen 11. juli reiste representanter for utviklingsteamet til Apples utsalg i Nord- og Sør-Amerika for å få tak i telefonen slik at de kunne begynne å teste med en lansert telefon. Tidligere testing var blitt gjort med software-utgaver av firmware 2.0 (emulator). Første test på en iPhone 3G ble foretatt allerede samme dag som lanseringen.

Nå arbeider altså teamet med å justere pwnage tool slik at det vil fungere så smertefritt for brukerne som mulig. Vi venter i spenning!


World's 1st Jailbroken 3G Phone from iphonedev on Vimeo.
K2_READ 3011 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.