K2_DATE_FORMAT_LC2

iPhone 3G - dagene etter

K2_WRITTEN_BY 

Vi tar en liten oppsummering av hva som foregår i etterskjelvet etter lanseringen av iPhone 3G.

  • Selv om iPhone er utsolgt mange steder fortsetter Apple å levere kontinuerlig. Allikevel er det mange som gjerne kunne ønske seg en iPhone 3G kjappere...
  • Noen kjøpere har meldt om at deres iPhone 3G har et gulaktig skjær i skjermen. Dette er visstnok, i følge Bob Borchers (produktsjef for iPhone), er dette et bevisst valg fra Apples side. De ønsket å gi iPhone 3G en skjerm med varmere toner, i motsetning til 1. generasjons iPhone som hadde kaldere toner. Forskjellen skal være vanskelig å se uten å sammenligne 1. og 2. generasjons iPhone direkte.
  • I følge det som har testet GPS-funksjonaliteten er den helt super og står ikke tilbake for andre typer GPS. Nå ventes det bare at Apple skal oppdatere Google Maps-programvaren med enda mer nøyaktig veibeskrivelser - dvs at du får beskjed om når du skal svinge osv. Dette er ikke lagt inn i programvaren ennå.
  • Noen brukere melder om at 3G-mottak er dårlig, mens de aller fleste ikke har problemer med dette.
  • Firmware 2.0 er allerede testet og fungerer på crackete 1. generasjons iPhone. Video her.
  • Amerikanske brukere har hatt store problemer med å oppgradere sin 1. generasjons iPhone til 2.0. Det skyldes bl.a. at Apples oppgraderingsservere har vært nede i hytt og pine. Forøvrig må du ikke oppgradere din crackete iPhone via iTunes - den "dør"!
  • MobileMe har hatt visse problemer, men skal nå være oppe igjen. Spennende å se om dette fortsetter utover i uka.

mobil-fail.jpg
K2_READ 2874 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.