K2_DATE_FORMAT_LC2

Installer 4 og PwnageTool 2.0.2

K2_WRITTEN_BY 

I følge hackerne i iPhone Development Group er både Installer 4 og PwnageTool 2.0.2 rett rundt hjørnet. Les her hva det betyr for deg.

Apple slapp for noen dager siden den lenge etterlengtede oppdateringen av iPhone firmware - versjonen er nå 2.0.1. Det er imidlertid ikke mulig å bruke denne ennå om du har brukt Pwnage til å jailbreake telefonen din. Det er imidlertid ikke så lenge til de lanserer versjon 2.0.2 av Pwnage Tool (henger du med i versjonsnumrene her...?).

Utviklerne av Pwnage sier at de har fått beskjed om at Installer 4.0 er så nær ferdigstillelse at de ønsker å integrere denne i versjon 2.0.2 av Pwnage. Dermed blir det noen dager ekstra å vente, men den som venter på noe godt... ;)

Dersom du oppgraderer telefonen via Apple Software Update (ikke gjør det...) vil alle programmer du har lagt inn fra Cydia el.l. bli slettet, siden Apple sletter alle programmer og legger inn alt på nytt når du installerer ny firmware. Med Pwnage 2.0.2 kan du lage en egen firmware basert på Apples som lar deg beholde det du har fra før og fortsatt få den nye funksjonaliteten.

Installer 4 vil gi deg tilgang til en lang rekke programmer som ikke er gått gjennom Apples godkjenningsprosess først. Dvs at du kan få tilgang til en del funksjonalitet som Apple av en eller annen grunn ikke vil at vi skal ha... (SMS, video-opptak osv).

Vi venter i spenning!

K2_READ 3295 K2_TIMES K2_LAST_MODIFIED_ON K2_DATE_FORMAT_LC2

K2_LEAVE_A_COMMENT

Make sure you enter the (*) required information where indicated.
Basic HTML code is allowed.