iPhone nyheter

iPhone nyheter (41)

Her finner du nyheter om Apple iPhone og alt som har med denne telefonen å gjøre.

I går la nettstedet Gizmodo ut en video der de viser frem det som visstnok skal være iPhone 4G. Og Apple har bekreftet at enheten er Apples eiendom.

Apple lanserte i dag en ny Facebook app for iPhone. Jeg har brukt Facebook på iPhone helt siden den første versjonen kom, og likte programmet godt.


Nå er den oppgraderte versjonen kommet - bli med mens jeg tar en titt på de nye funksjonene.

 

Apple har tidligere sagt at iPhone 3G S vil bli lansert kommende fredag, men noen amerikanske kunder har allerede fått beskjed om at enheten er blitt sendt.

Apple måtte torsdag unnskylde seg fordi de hadde godkjent en applikasjon til iPhone som satte sinnene i kok hos mange. Spesielt aktive motstandere av vold mot barn lot seg kraftig provosere av den såkalte "Baby Shaker".

(Fornebu, 20. februar 2009). Telenor ASA annonserte i dag at man har signert en avtale med Apple om å tilby iPhone 3G i Sverige, Danmark og Norge i løpet av de kommende månedene.

Apple kan se ut til å ville fjerne en av de største begrensningene med iPhone: Muligheten for tredjeparts programvare til å kjøre samtidig.

Google har nettopp gjort en haug med e-bøker tilgjengelig for gratis nedlasting til iPhone eller Google Android-telefoner. Mange av disse er titler der opphavsretten er utløpt, eller akademiske arbeider.

Gutta fra iPhone Dev Team har greid det - de har laget en iPhone 3G unlock. For deg betyr det at du vil kunne benytte iPhone 3G med andre operatører enn Netcom.

I følge våre kilder trenger det ikke være lenge til du kan legge dine klamme hender på en 32 Gb iPhone.

iPhone 2.1-programvareoppdateringen inneholder mange feilrettinger og forbedringer. Hvis du vil laste den ned, kobler du iPhone-enheten til datamaskinen, starter iTunes 8 (hvis det ikke starter av seg selv) og klikker på Søk etter oppdateringer.

NB! Dette gjelder kun om du har en iPhone 3G som ikke er jailbreaket. Alle andre må benytte Pwnage Tool el.l. for å oppgradere sin iPhone!

Side 1 av 2