iPhone

I går la nettstedet Gizmodo ut en video der de viser frem det som visstnok skal være iPhone 4G. Og Apple har bekreftet at enheten er Apples eiendom.

Jeg innrømmer det: Jeg elsker dingser. Og den herligste dingsen jeg har hatt er min iPhone. Det finnes så mange apps for så mange forskjellige oppgaver at alle og enhver kan finne noe nyttig. Jeg har sjekket noen av applikasjonene for fotografer, og det har blitt noen av dem nå. Ingen jeg har sett har fått meg til å juble. Før nå!

Nordnet har lansert en gratis iPhone-app.

Som Nordnet-bruker kan du nå se aksje- og fondskurser, handle aksjer og fond i tillegg til å følge utviklingen i din portefølje direkte på iPhone.

Apple lanserte i dag en ny Facebook app for iPhone. Jeg har brukt Facebook på iPhone helt siden den første versjonen kom, og likte programmet godt.


Nå er den oppgraderte versjonen kommet - bli med mens jeg tar en titt på de nye funksjonene.

 

Dagens morsomste iPhone app :)

Som Mashable, sier det: Et sjeldent funn - en iPhone app som både er nyttig og ustyrtelig morsom. Har du lurt på når det er best å gå på do når du er på kino? RunPee gir deg svaret.

Apple har tidligere sagt at iPhone 3G S vil bli lansert kommende fredag, men noen amerikanske kunder har allerede fått beskjed om at enheten er blitt sendt.

Hvis du ønsker å finne nærmeste taxiholdeplass er det en enkel sak når du har iPhone for hånden.

Du kan enten finne en holdeplass i nærheten av der du er, eller søke frem et sted og så finne nærmeste taxiholdeplass til det stedet.

Om du er en av dem som har brukt Read It Later så kan jeg glede deg med at dette nyttige verktøyet nå også er tilgjengelig for iPhone og iPod Touch.

Read It Later er en tilleggsmodul for Firefox som lar deg merke artikler du vil lese senere. Du kan da lese dem selv uten tilgang til internett. Med en app for iPhone er det nå enda enklere.
Quickoffice Mobile Suite for iPhone Arrives Microsoft fikk mye oppmerksomhet for et stund siden da de gikk ut med at de ville lansere en Microsoft Office Suite for iPhone.
Nå har imidlertid QuickOffice stjålet oppmerksomheten og lansert Quickoffice Mobile suite for iPhone-plattformen.
Apple måtte torsdag unnskylde seg fordi de hadde godkjent en applikasjon til iPhone som satte sinnene i kok hos mange. Spesielt aktive motstandere av vold mot barn lot seg kraftig provosere av den såkalte "Baby Shaker".
Side 1 av 3