Apple software

Apple software (14)

I dag har Apple lansert sin seneste versjon av Mac OS X: Lion. Denne versjonen dreier seg i hovedsak om produktivitet. Dvs. å forbedre måten du bruker Mac'en din på.

Jeg har akkurat lastet ned Lion og holder på å installere den - må si jeg gleder meg!

Last ned OS X Lion her (koster 209,-)

Nå kan du laste ned en oppdatering til Apple Mac OS X Snow Leopard. Bruk Programvareoppdatering på maskinen din og oppgradér.

Oppgraderingen er gratis og inneholder en rekke stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

 

Har du tenkt å installere Apple Snow Leopard (eller kanskje du allerede har gjort det)? Uansett kan det være greit sjekke om programmene du bruker oppfører seg like pent etter at de har møtt det nye operativsystemet til Apple.

Mac OS X 10.6 er nytt og mye mer effektivt enn tidligere versjoner, men det kan naturligvis være at dine eldre programmer ikke fungerer like bra. Kanskje på tide å oppgradere?

Apple har visstnok lansert Snow Leopard med en eldre versjon av Flash Player.

Dette kan utgjøre en sikkerhetsrisiko, så sørg for å oppgradere til siste versjon av Flash Player så snart du kan etter at du har installert Snow Leopard.

Michael Muchmore fra PCmag.com har gjort en test av ytelse og batteritid på iPod Touch med OS 2.2 og med OS 3.0. Er det verdt pengene å oppgradere til OS 3.0 for iPod Touch-eiere?

K2_DATE_FORMAT_LC2

Apple lanserer Safari 4

Apple lanserte i går den offentlige betaversjonen av Safari 4, en nettleser de kaller «verdens raskeste og mest nyskapende nettleser for Mac og Windows-maskiner».

 

World of Apple har fått tak i et sett med skjermdumper fra Apples kommende versjon av Mac OS X: Snow Leopard.

Som forventet ligger de fleste av endringene og forbedringene i denne versjonen under huden (pelsen?) på det nye operativsystemet.

Spanning Sync er det manglende bindeledd mellom Google Calendar og Apples iCal (innebygget kalender). Med dette programmet blir det såre enkelt å synkronisere informasjon mellom forskjellige kalendre.

Final Cut Server er programvare for medieressursstyring og arbeidsflytautomatisering som er utviklet for å oppfylle behovene til alle som arbeider med film og video.

QuickTime er blitt et mer og mer yndet mål for hackere i det siste, og Apple tar konsekvensen av dette. I følge eWeek reports har selskapet med den siste versjonen av programvaren (7.4.5) gjort flere grep for å gjøre QuickTime enda sikrere.