Apple produktnyheter (14)

Her finner du nyheter om nye produkter fra Apple.

Om du ikke har benyttet deg av Apples tilbud til studenter, lærere og forelesere så er det på tide å få ut fingeren!

Det nye og fantastiske tilbudet «Kjøp en Mac, så kan en iPod touch bli din» er tilgjengelig for lærere, forelesere og alle studenter på institusjoner for høyere utdanning.

Hvis du kjøper en kvalifiserende Mac før 8. september 2009, får du kr. 1435,- i rabatt på en iPod Touch.

 

Apple har lansert en ny samleboks for deg som bruker mange forskjellige programmer fra dem.

Oppgrader Mac-en med de nyeste versjonene av Apple-programvaren - alt samlet i én eske, Apple Mac Box Set.

Endelig er den nye versjonen av Mac OS X her!

Snow Leopard forbedrer hele Mac-opplevelsen og gjør Mac raskere, mer pålitelig og enklere å bruke. Mac OS X Snow Leopard har innebygd støtte for den nyeste versjonen av Microsoft Exchange Server, slik at du kan bruke Mail, iCal og Adressebok hjemme og på jobben.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard koster kr. 450,00.

 

Apple Time CapsuleApple presenterer nå en ny Time Capsule på 2 TB og en ny pris på 1 TB-modellen.

Med Time Capsule sikkerhetskopier innholdet ditt til en trådløs harddisk som fungerer sømløst med Time Machine i Mac OS X Leopard.

Time Capsule har også innebygget en 802.11n Wi-Fi-basestasjon med støtte for to bånd samtidig. Tilgjengelig i modeller på 1 TB og 2 TB

Klikk her for mer info om:

Apple presenterte i dag den helt nye iPod shuffle. Verdens minste musikkspiller er nå nesten halvparten så stor som den forrige modellen, og er den første musikkspilleren som snakker til deg. iPod Shuffle anno 2009 er tilgjengelig nå på Apple Online Store for kun kr 679,00

K2_DATE_FORMAT_LC2

Apple lanserer ny Mac Mini

Ryktene om en ny Mac Mini vi kom med for noen uker siden så ut til å stemme veldig bra. Apple lanserte i går en ny versjon av denne populære mini-maskinen. En del trodde at Apple ville komme til å skrinlegge Mac Mini, men nå har de vist at de heller satser mer på denne modellen.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Endringer på iTunes Store

itunes-storeApple melder om at alle de fire største plateselskapene - Universal Music Group, Sony BMG, Warner Music Group og EMI - nå tilbyr musikken sin via iTunes Store i iTunes Plus-formatet - Apples DRM-frie lydformat med en lydkvalitet som gjør det så godt som umulig å høre forskjell på denne musikken og originalinnspillingen.

iTunes-kunder kan også velge å laste ned favorittsangene sine fra verdens største musikkatalog direkte til iPhone 3G via 3G-nettverk, akkurat slik de gjør via Wi-Fi i dag, og til samme pris som når de laster ned musikk til datamaskinen.

Les mer: apple.com/no/itunes/overview/

Apple MacBook Pro 17 tommerNye 17-tommers MacBook Pro har en robust og elegant «unibody»-konstruksjon i aluminium, en supertynn, blank widescreenskjerm og et revolusjonerende, nytt innebygd batteri med mer enn tre ganger lengre batteribrukstid enn vanlige batterier for bærbare datamaskiner.

«Vi har utviklet ny batteriteknologi som er bedre for brukeren og bedre for miljøet,» forteller Steve Jobs.

Endelig har Apple tatt til fornuften og lansert et headsett med både mikrofon og såkalte in-ear plugger.

Dermed blir lydopplevelsen enda bedre (og Apple tar mer av lommeboka di).

Headsettet koster $79 fra Apple Store. Apple - iPod - In-Ear Headphones

Tags: , , ,

K2_DATE_FORMAT_LC2

Ny og fargerik iPod nano

Apple har lansert en ny versjon av iPod Nano. Den nye modellen er slankere, lengre og har en lekker liten fargeskjerm. iPod NanoI tillegg har den accelerometer slik som på iPod Touch og iPhone. Det betyr at du kan riste på Nanoen og skifte sang, snu på enheten for å vise video i bredformat på skjermen osv. Selve formen på Nanoen er også blitt endret. Den er blitt rundere og hele saken er laget i aluminium og glass. En annen nyhet er at du nå kan lage såkalte "Genius" spillelister direkte på enheten. Dvs at dersom du hører en sang du liker spesielt godt kan du be iPod Nano om å lage en spilleliste som inneholder sanger som matcher den du hører på musikalsk. Ganske snedig :) iPod Nano kommer med spillet Maxe installert, men du kan også laste ned en haug med spill fra iTunes Store. En rekke av dem er spesielt tilpasset for iPod Nano. Den nye iPod Nano kommer i 8 Gb og 16 Gb versjoner. Apple iPod Nano Apple - iPod nano

Tags: ,