Apple

I dag har Apple lansert sin seneste versjon av Mac OS X: Lion. Denne versjonen dreier seg i hovedsak om produktivitet. Dvs. å forbedre måten du bruker Mac'en din på.

Jeg har akkurat lastet ned Lion og holder på å installere den - må si jeg gleder meg!

Last ned OS X Lion her (koster 209,-)

I går la nettstedet Gizmodo ut en video der de viser frem det som visstnok skal være iPhone 4G. Og Apple har bekreftet at enheten er Apples eiendom.

Endelig er Apple iPad lansert i USA. Selv om mange har kritisert Apples nye flaggskipsprodukt er jeg overbevist om at den kommer til å bli en suksess. Mangel på 3G, kamera og diverse porter vil ikke stoppe iPad fra å bli en hit blant brukerne.

Jeg innrømmer det: Jeg elsker dingser. Og den herligste dingsen jeg har hatt er min iPhone. Det finnes så mange apps for så mange forskjellige oppgaver at alle og enhver kan finne noe nyttig. Jeg har sjekket noen av applikasjonene for fotografer, og det har blitt noen av dem nå. Ingen jeg har sett har fått meg til å juble. Før nå!

Nordnet har lansert en gratis iPhone-app.

Som Nordnet-bruker kan du nå se aksje- og fondskurser, handle aksjer og fond i tillegg til å følge utviklingen i din portefølje direkte på iPhone.

K2_DATE_FORMAT_LC2

Funksjoner i Apple iPad

Her får du en oversikt over hvilke funksjoner som kommer i den nye Apple tablet-Macen, iPad. Om jeg gleder meg??

I går ble den nye tablet-Macen Apple iPad lansert og demonstrert i USA. Produktet er en revolusjonerende videreutvikling av iPod Touch og iPhone-konseptene.

Ikke alle var like imponert over Apple iPad ;)

 

Nå kan du laste ned en oppdatering til Apple Mac OS X Snow Leopard. Bruk Programvareoppdatering på maskinen din og oppgradér.

Oppgraderingen er gratis og inneholder en rekke stabilitetsforbedringer og feilrettinger.

 

Har du tenkt å installere Apple Snow Leopard (eller kanskje du allerede har gjort det)? Uansett kan det være greit sjekke om programmene du bruker oppfører seg like pent etter at de har møtt det nye operativsystemet til Apple.

Mac OS X 10.6 er nytt og mye mer effektivt enn tidligere versjoner, men det kan naturligvis være at dine eldre programmer ikke fungerer like bra. Kanskje på tide å oppgradere?

Side 1 av 5